Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Preşedintele SUA, Donald Trump, a afirmat joi că întrevederea programată cu liderul Coreei de Nord, Kim Jong-Un, ar putea fi anulată, informează presa americană citată de Mediafax.

Donald Trump a declarat, pentru postul Fox News, că întrevederea cu liderul autoritarist din Coreea de Nord ar putea avea loc în mai sau în iunie, dar a precizat: "Se poate întâmpla să plec rapid de la întâlnire, cu respect, dar s-ar putea ca întâlnirea nici măcar să nu aibă loc. Cine ştie!?"

"Tot ce vă pot spune acum este că ei (nord-coreenii - n.red.) vor să ne întâlnim", a subliniat liderul de la Casa Albă.

Marţi seară, Donald Trump exprima disponibilitatea de a se întâlni "foarte curând" cu liderul Coreei de Nord, pe care l-a catalogat drept "foarte deschis" şi "foarte onorabil". După întrevederea pe care a avut-o la Casa Albă cu preşedintele Franţei Emmanuel Macron, Donald Trump a declarat că liderul din Coreea de Nord, Kim Jong-Un, vrea să fie organizat "cât mai curând" summitul bilateral.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.