Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele Klaus Iohannis le-a cerut scuze comunităţilor evreieşti pentru întrebarea retorică adresată anterior în aceeaşi zi şi a precizat că „în niciun caz aceasta nu a fost pentru a jigni”, ci din cauza lipsei de transparenţă a preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea. Şeful statului a adăugat că o va întreba pe Viorica Dăncilă „cu ce ocazie a plecat într-o vizită bilaterală fără să sufle o vorbă, nici măcar din politeţe”.

Preşedintele Klaus Iohannis a vorbit, joi, după o dezbatere cu tineri din Bacău, despre declaraţiile făcute anterior pentru care a fost acuzat în spaţiul pubic de antisemitism. Acesta întrebase retoric „cine ştie ce înţelegeri secrete face cu evreii”, făcând referire la vizita liderului PSD Liviu Dragnea în Israel.

Integral pe AdevărulComentarii

Ben Shlomo evrei sunt impotriva nazistilor... nu invers!

10 noiembrie 2018 10:47

viov (cam) lafel ca şi Iohannis - care nici una, nici două, cum s-a văzut ales, a fuig la Miami să sugă poolla la HOMO-"consiliul" Mondial POPO-Evreiesc, nu?!

27 aprilie 2018 23:59

CTC Că pe mine mă ia cu fiori (intravaginali, cu iradiere ovariană, n.m.) de fiecare dată cănd văd vreo "zvastică" - cam ca pe Dvs. cănd vedeţi vreo secere asezonată-încrucişată cu vreun EURO-ciocan! Cu respect CTC (n.b.: sug poolla la jidovi la preţuri avantajoase)!

27 aprilie 2018 23:55

internaucu` Bun inteles ca sasu` n-a inteles de ce israelienii s-au simtit jigniti ca au fost denumiri "evrei " care fac intelegeri secrete cu....Dragnea !!! ! Pt ca efectiv nu stie ca a fi evreu inseamna exact ce inseamna "crestin" pt crestini, ori "budist" pt budisti, siit (sau sunit !) pt cei care cred in Coran, etc ! Iar in orice fel de religie, NU SE FAC INTELEGERI !!! Crezi sau....nu ! Idiot - nu ???

27 aprilie 2018 12:36

Iosif Argesean Pentru ce scuze? Ce are sula cu prefectura!!! In orice caz nici Iohannis si nici Eduard Helvig nu vor mai pupa "bunatati" începand de la urmatoarele alegeri... acum am vazut foarte clar ca avem un Ghiolbanis si un Ciolanis la putere controlat 100% de Helvig!

27 aprilie 2018 10:47

viov scuze , nescuze e clar ca tradatorul de neam dragnea ( romanul ala verde ) ne vinde oricui apuca !

27 aprilie 2018 7:15

CTC Pună ori cine un chipiu cu zvastică pe capul iohannesian, un anume tip de mustăcioră și va avea un personaj de groaznică amintire în carne, zâmbre și ciolane!

27 aprilie 2018 0:50

v Ghiolbanis ai inceput campania electorala cu o gafa. Acuma vom vedea cum o "dregi". Indiferent de situatie cred ca ar trebuii intii Romanii sa se trezeasca si sa nu-l mai voteze, deoarece de doi ani jumate de cind este pe post de presedinte si-a dat "arama pe fata", ca este departe de ce si-au dorit Romanii. Daca afost ales de "altii", cu atit este mai grav si va fi greu sa scapam de cei care ne "dicteaza" ce sa facem, sa alegem, etc.

26 aprilie 2018 23:22

Avram Iosif Eu, unul nu cred ca acest individ, Iohannis, este curatat de apucaturile ”bunicului” sau Hitler. El inca ne considera pe noi, evreii, respeonsabili de faptul ca Germania a fost invinsa in primul razboi mondial

26 aprilie 2018 22:49

ROMAN Johanis a fost sincer : a vorbit ca un nazist ce este, impotriva evreilor. Uite ce democratie instaureaza Johanis, cu lagare de concentrare pt indezirabili. Te-ai dat de gol, bai, geaca rosie si rezistac ce esti !

26 aprilie 2018 19:57

ROMAN Johanis a fost sincer : a vorbit ca un nazist ce este, impotriva evreilor. Uite ce democratie instaureaza Johanis, cu lagare de concentrare pt indezirabili. Te-ai dat de gol, bai, geaca rosie si rezistac ce esti !

26 aprilie 2018 19:57

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.