Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un bărbat din judeţul Sibiu care a intrat, joi, într-o sală de clasă la şcoala din localitatea Ighişu Nou şi a lovit cu biciul două fete a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru mai multe infracţiuni, transmite News.ro. Agresiunea s-a produs pe fondul unui conflict mai vechi între familia fetelor şi cea a bărbatului.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Sibiu, un bărbat de 39 de ani din Ighişu Nou a pătruns, joi, într-o sală de clasă a şcolii generale din localitate unde, cu un bici, a lovit două adolescente, surori, în vârstă de 14 si 16 ani, agresiunea petrecându-se pe fondul unui conflict mai vechi între familia bărbatului şi cea a fetelor.

Integral pe HotnewsComentarii

internaucu` La Sibiiiiii.???? La Hermannstadt orasu` sasalaului mare si p.... ? Nu se poate, e ....imposibil intr-un oras asa de civilizat...! Sau numa`....cili-vizat...???

27 aprilie 2018 12:53

Sfîntul EURO-Prooporc Iliuţă Tișbăşinuţă Paulus, sug EURO-poolla transatlantică-TTIP & #REZIST!

27 aprilie 2018 0:02

Bine, şi cele două ŢIGĂNCUŢE ce fuck-useră pentru a-şi merita corecţia? Cu respect (pentru protagonişti, minus HotPoollaFakeNews, n.m., Paulus

27 aprilie 2018 0:00

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul SIBIU 5/7 IISUS HRISTOS 5/7; SI.B.IU. SIIU-Iisus, B-13 Enoriași. Enoriașii 13 după Iisus.

26 aprilie 2018 21:54

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.