Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Scriitorul american George R.R. Martin a anunţat că va lansa o carte despre istoria dinastiei Targaryen, pe 20 noiembrie, şi că volumul al şaselea din saga "Game of Thrones", atât de aşteptat de fani, nu va apărea pe piaţă anul acesta.

Acţiunea noii cărţi, "Fire and Blood", are loc cu mai multe secole înainte de cea din "Game of Thrones", în acelaşi regat imaginar Westeros, a explicat scriitorul pe blogul său, citează Mediafax.

El a mai spus că nu este vorba despre un roman, ci mai degrabă despre o carte istorică, ce prezintă povestea regilor din dinastia Targaryen.

Cartea poate fi deja precomandată pe principalele site-uri de vânzări.

În ceea ce priveşte al şaselea volum al seriei "Game of Thrones", "The Winds of Winter", acesta "nu va sosi, cel puţin nu în 2018", a mai spus romancierul.

Din 2012, scriitorul în vârstă de 69 de ani a publicat mai multe pasaje din noua carte.

Între 1996 şi 2011, George R.R. Martin a publicat cinci volume din saga fantastico-medievală "Game of Thrones". A lăsat însă să treacă şase ani între al patrulea şi al cincilea roman.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.