Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) ar putea scoate la licitaţie până la finele lunii mai realizarea studiului de fezabilitate pentru construcţia autostrăzii Braşov-Bacău. Informaţia apare în răspunsul transmis de Ministerul Transporturilor la interpelarea unui parlamentar. Construcţia acestei autostrăzi figurează şi în Master Planul General de Transport cu perioada de implementare 2020-2030.

„CNAIR estimează lansarea procedurii având ca obiect Elaborare studiu de fezabilitate pentru Autostrada Braşov-Bacău până la sfârşitul lunii mai 2018", se arată în răspunsul Ministerului Transporturilor care poartă semnătura secretarului de stat Maria Magdalena Grigore. Această autostradă va fi constrită mai departe pe ruta Bacău-Paşcani-Iaşi-Ungheni.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Ioan Romanu De acord cu "V". Suntem campioni mondiali pe termen lung la studii de fezabilitate pentru autostrazi, fara sa mai construim autostrazi!

26 aprilie 2018 16:36

v Cred ca in curind vom merge doar pe autostrazile din studiile de fezabilitate. La astea cred ca sintem campioni. Cu realizarea lor stam mai rau. Din pacate aceste studii au valabilitate scazuta asa ca pina va fi construita autostrada, va trebuii reinoit studiul de fezabilitate.

26 aprilie 2018 15:47

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.