Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Luna Mai se anunță una cu multe surprize pentru una dintre zodii. După o perioadă în care nu au stat deloc bine din punct de vedere financiar, acești nativi scapă de orice fel de probleme cu banii.

În luna Mai nativii unei zodii vor avea foarte mult noroc la bani, ca și cum i-ar atrage ca un magnet. Primesc înapoi bani pe care i-au împrumutat de mult timp, au șanse să primească și o mărire de salariu, însă trebuie să fie foarte atenți căci există șansa să aibă noroc la diferite jocuri. Nu ezitați să puneți și un bilet la loto!

Încă de la începutul lunii banii încep să apară și brusc problemele dispar! Mare atenție, nativi Berbec, căci despre voi este vorba, cum veți cheltui acești bani! Indicat este să îi investiți pentru că după luna Mai vin perioade destul de grele și ar fi bine să aveți puși deoparte câțiva bani pentru a nu vă lovi din nou cu probleme financiare, scrie spynews.ro.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.