Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Preşedintele Klaus Iohannis se va afla joi la Bacău, unde va vizita compania Aerostar şi va participa la o dezbatere cu tinerii, informează news.ro.

Conform unui comunicat al Administraţiei prezidenţiale, şeful statului va face o vizită la societatea comercială Aerostar S.A., Grup Industrial Aeronautic – Bacău, compania fiind lider local şi regional în domeniul fabricaţiei de piese destinate domeniului aviaţiei, în întreţinerea de avioane civile şi în furnizarea de soluţii în domeniul sistemelor defensive aero şi terestre. Vizita este programată de la ora 15.00.

Integral pe HotnewsComentarii

v Oare Ghiolbanis nu prea are adepti in Moldova de merge la Bacau? Sigur le va da sfaturi "intelepte" din propria gindire (care cam lipseste). Ghiolbanis a inceput campania alegerilor devreme ca sa aiba timp sa o termine.

26 aprilie 2018 15:39

Isi ia si bicicleta? (cu corecturi!) Mai tovarasi SPP-isti, organizati, bre si niste inundatii, ceva, sa-mparta si el niste biscuiti ceva tinerilor alora handicapati. Apropo, auz ca-n supercivilizatul Albion s-au interzis ceasurile cu limbi, deoarece scolerii lor superdotati nu mai stiu sa citeasca ora decat in format digital sau dup cantecul cucului cu care vor fi dotate ceasurile de tip BIG BEN de prin turnuri. Am auzitara si ca domnul Werner a inceput sa aiba si el dificultati cu numaratul caselor personale (nu-i mai ies la numar!) si al anilor care mai sunt pana la alegeri.

26 aprilie 2018 10:20

Isi ia si bicicleta? Mai tovarasi SPP-isti, organizati, bre si niste imumdatii, ceva, sa-mparta si el niste biscuiti ceva timerilor alora handicapati. Apropo, auz ca-n supercivilizatul Albion s-au interzis ceasurile cu limbi, deoarece scolerii lor superdotati nu mai stiu sa citeasca ora decat in format digital sau dup cantecul cucului cu care vor fi dotate ceasurile de tip BIG de prin turnuri. Am auzitara si ca domnul Werner a inceput sa aiba si el dificultati cu numaratul caselor personale (nu-i mai ies la numar!) si al anilor care mai sunt pana la alegeri.

26 aprilie 2018 10:01

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.