Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Numerologul Mihai Voropchievici a arătat, la emisiunea Adevăruri Ascunse, de la Antena 3, care este menirea fiecărui în viață, în funcție de cifra de destin.

Reamintim, cifra de destin se calculează adunând cifrele din ziua în care te-ai născut, luna și anul nașterii, până ajungeți la o singură cifră.

Cifra 1 a destinului: e obligat în viață să rezolve de unul singur toate problemele în viață, să aibă putere și curaj să le ducă la bun sfârșit. Ziditorul ține cu cei curajoși. Este urmărit de noroc. Poate să ajungă șef/lider.

Cifra 2 a destinului: sunt consilieri, psihologi, avocați. Sunt negociatorii perfecți. Sar în ajutorul celorlalți.

Cifra 3 a destinului: au o forță fantastică. Sunt urmăriți de noroc. E unitate: Sfânta Treime. Este acel om care, pe cât e de nesuferit, pe atât e de simpatic

Cifra 4 a destinului: omul hotărât, supus rutinei. Muncește, dar și gândește.

Cifra 5 a destinului: e guraliv. Dacă nu există provocare, o crează. Sunt supuși multor schimbări.

Mai multe, pe antena3.ro.


Comentarii

Numerologul? Adică Ologul Numeric? Ăștia de la antenele Varanului l-au găsit pe moșul ăsta decrepit și troglodit care să scarpine numerele-n găoază pentru a-și umple paginile ziarului lor de tot căcatul cu fecale proaspete. Alte ziare mai publică și articole bune și interesante semnate și de ziariști de marcă sau de către oameni de litere și cultură, dar aici ne tot împiedicăcăm de nea Căcatoscopchievici ăsta care face praf numerele dându-le câte o interpretare complet diferită la minut. Dar este senzațional, exploziv, căcător, nuclear, termo-nuclear, adică un fel de bășină cu stropi căcată de curul ofilit al Varanului. Să vină repede Lidia Fecioru și să-i facă o felație și o cunilincție lui nea Căcat în ploaie ăsta cu numerele lui cu tot. Mai bine ar face antenele Varanului să-l angajeze zilier pe Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul, imbecilul ăla habotnic bolnav de schizofrenie și de hidro-cefalie, că și ăla e cu numerele laturilor și literelor căcătoare explozibile astrale divine, debitând în fiecare postare câte o idioțenie monumentală.

26 aprilie 2018 20:40

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.