Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Premierii României, Bulgariei şi Greciei, Viorica Dăncilă, Boiko Borisov şi Alexis Tsipras, precum şi preşedintele Serbiei, Aleksandar Vučić, au discutat, marţi, la Palatul Victoria, despre cooperarea economică, dar şi proiecte concrete pe care cele patru state le pot dezvolta.

”Este a treia reuniune a acestui format care şi-a dovedit utilitatea şi valoarea adăugată în promovarea obiectivelor noastre comune în regiune. Apreciez rolul Serbiei ca factor de stabilitate în Balcanii de Vest şi contribuţia pozitivă în procesul de cooperare şi reconciliere şi îl asigur de tot sprijinul nostru în procesul de negociere pentru aderarea la Uniunea Europeană”, a declarat premierul Viorica Dăncilă după întrevederea cu preşedintele Republicii Serbia, Aleksandar Vučić, prim-ministrul Greciei, Alexis Tsipras, şi cu prim-ministrul Republicii Bulgaria, Boiko Borisov.

Ea a mai spus că România va sprijini Bulgaria în contextul preluării preşedinţiei Consiliului UE şi a afirmat că Grecia este un partener cheie pentru România în regiune.

Integral pe MediafaxComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.