Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Boiciot fără precedent la adresa președintelui Iohannis. După ce șeful statului a anunțat că va chema Guvernul și Banca Națională la Palatul Cotroceni pentru a media divergențele pe tema Economiei, miniștrii Guvernului Dăncilă refuză această propunere.

Președintele a primit replică de la ministrul Finanțelor și de la ministrul Muncii. Eugen Teodorovici a declarat marți că nu e necesară medierea Președintelui, pentru că nu există niciun război între BNR și Guvern. Ministrul de Finanțe susține că există o relație instituțională cu Banca Națională, că există colaborare și poartă discuții cu guvernatorul și în consecință, nu este nevoie de intervenția unei alte instituții a Statului, în speță Administrația Prezidențială.

Din nou Olguța Vasielscu îl provoacă pe Iohannis să arate stenogramele întâlnirii care a avut loc la Palatul Cotroceni, cu premierul Dăncilă și Klaus Iohannis, în legătură cu discuțiile prvind legea salarizării.


Comentarii

Strul @ Itzic Ha-ha-ha ! Da`....nici nu stii cata dreptate ai mai ...vere !

25 aprilie 2018 15:12

teveristu`in mizerie In Romania, dupa Constitutie nu exista "sef al Statului" ! Si-apoi sasalau` ajuns (nici el nu stie cum ?!) pres., nu are "atributii" in domeniul economic ! Da`...ca-ntotdeauna, daca poate pune o talpa, o pune !

25 aprilie 2018 15:11

Grigore Vasile E adevarat: Soros,Statu Paralel,Multinatzionalele,Bancile Comerciale,BNR,SPP-ul,Presedintzia sunt vinovate de cresterea inflatzie,de cresterea deficitului,a ROBOR,de devalorizarea leului...Nu e devina incompetentza si prostia, nepotismul si arogantza guvernantzilor PSD+ALDE...(3 Guverne intr-un an)...Uitatzi-va la Madam Premier...stie sa faca sarmale si sa primesca flori, dar habar nu are de economie si finantze...Statzi cu ochii pe ea si n-o lasatzi sa decida ceva si sa nu faca prostii in vizita din Israel...sa platim totzi romanii..

25 aprilie 2018 12:42

v Vai Ghiolbanis, te ignora ministrii, nu-ti dau ascultare, latrii degeaba. "Urit" din partea lor. Nu-i nimic Ghiolbanis te duci vineri la Carmecita si te alina ea.

24 aprilie 2018 23:24

Itzic Romania tara in care nimeni nu este raspunzator de ceea ce face !!

24 aprilie 2018 18:05

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.