Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a spus în emisiunea ”Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, cum poți scăpa de paraziți. Avem nevoie de pelin și cuișoare. Se dau prin mașina de râșint cafea, în gramaj egal.

Se ia câte o linguriță cu vârf din fiecare amestec, se beau cu apa, seara înainte de masă. Tratamentul se face pe o perioadă de 21 de zile, apoi se mai ia o lună de zile, din trei, în trei zile.

"Am să vă spun un leac pentru paraziţii din corp, pentru paraziţii intestinali. Toţi avem în corp, mai mult sau mai puţin. Există oameni care din cauza paraziţilor au probleme foarte, foarte mari.

Mai multe detalii pe antena3.ro


Comentarii

Bioenergoterapeutul? Zăluda asta de madam Fecioru e absolventa facultății de energie bio din WC-ul Universității din București. Precis are masterat în bio-bășini energetice și alte căcări împrăștiate căcăcioase terapeutice. Cu respect. Mihai Horoscopchievici olog astral la Antenele Varanului.

26 aprilie 2018 20:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.