Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Laura Codruţa Kovesi se întoarce împotriva unuia dintre oamenii ei de bază, celebrul procuror ”Portocală”. DNA a cerut redeschiderea unui dosar pe numele lui Mircea Negulescu, acuzat că ar fi obținut prin fals un teren pe care îşi construieşte o vilă, anunță surse judiciare, citate de libertatea.ro.

DNA cere la instanța supremă redeschiderea urmăririi penale în cazul unui dosar închis cu soluție de clasare.

Mircea Negulescu nu doar că ar fi obținut ilegal terenul pe care și-a construit casa, ci aceasta ar fi fost ridicată și cu materiale de la persoane pe care acesta le cerceta penal.

”DNA schimbă tactica. Aceasta este ideea în situația de față. Vorbim de o plângere depusă în 2015. Vorbim de infracțiuni petrecute atunci când au fost sesizate, dosarul a fost închis de DNA. Acum cere redeschiderea dosarului când Mircea Negulescu a fost exclus din magistratură. Este un tot, este efectiv o schimbare de tactică” a spus Ana Maria Bujor, senior editor Antena 3.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.