Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mircea Badea se întreabă de ce președintele Klaus Iohannis nu este chestionat de jurnaliști în privința protocoalelor secrete, deși acestea se află de mult timp în atenția publică și despre care se discută aproape zilnic în mass-media.

”Eu nu îmi explic. Apar la televizor din 1918. 1994, dacă nu cumva chiar 3. Câți ani sunt? 24 de ani? Așa ceva... În sfârșit. Nu am înțeles multe lucruri, vă întreb pe dumneavoastră. Aveți cumva cea mai vagă idee de ce nu îl întreabă nimeni pe președinte sau poate l-a întrebat și nu am auzit eu, deși nu cred, despre protocoalele astea secrete între instituțiile pe care le păstorește el, cum ar fi SRI, DNA, Înalta Curte. Dacă ne uităm pe știri, a semnat decrete pentru doi judecători și doi procurori. Nu-i păstorește, doar îi numește. L-au întrebat de Dăncilă, despre marțieni, despre țoaclă, despre protocoale nu” a spus Mircea Badea, luni, în emisiunea ”În Gura Presei”.

Mai multe, pe antena3.ro.


Comentarii

Măi păcăliciule, cine ești tu ca să-ți dai cu părerea despre acest subiect? Tu sărmane bufon, nu ești decât un măscărici al stăpânului tău Varanul care împreună cu postul vostru de lătrători pe sticlă spălați cu căcat creierele românilor naivi care pun botul la minciunile voastre împuțite. Mai bine fă-ți un pustiu de bine și aleargă repede la stăpânul tău Varanul și sărută-l între buci, că numai la asta ești bun, Loază de vedetă răsuflată ce ești.

26 aprilie 2018 20:34

Vasile sterge-te de bale si vezi ca protcoalele au fost facute pe timpul prietenului vostru actual , basescu!

25 aprilie 2018 12:42

Gicu Nu are nimeni acea idee vaga, dar ne intrebam de ce mai deschizi gura. Nu-ti este teama ca-ti pica cacatul din gura, atunci cand vorbesti?

25 aprilie 2018 11:44

v D-le Badea, Ghiolbanis face ce vor muschii lui. Ziaristii si alte structuri sint aproape aservite, asa ca sint slabe sperante sa avem ceva pozitiv de la Ghiolbanis. Ce este revoltator, ca sint inca Romani care il apreciaza dupa ce a demonstrat ca de cind este pe post de presedinte nu a facut nimica decit si-a amenajat locuinta din Bucuresti, a facut excursii pe banii nostri, a mers la intilniri la care nu a facut nimic concret, etc.

24 aprilie 2018 16:34

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.