Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Iniţiativa România anunţă, marţi, că a cerut Departamentului de Stat al Statelor Unite suspendarea vizei şi aplicarea interdicţiei de a intra pe teritoriul SUA pentru Liviu Dragnea.

Solicitarea, anunţă mişcarea civică, a fost făcută în baza Decretului 7750 din 12 ianuarie 2014, par. (1) lit. (c), par. 3, par. 4 şi par. 6, emis de Preşedintele SUA, şi a Regulamentului 22 CFR 41.122.

Conform Decretului 7750, având în vedere “efectele profund negative pe care corupţia instituţiilor publice le are asupra eforturilor Statelor Unite de a promova securitatea şi de a consolida instituţiile democratice şi sistemul pieţei libere”, precum şi “importanţa pe care Statele Unite şi comunitatea internaţională o acordă luptei împotriva corupţiei”, intrarea pe teritoriul american se suspendă în cazul demnitarilor ale căror fapte de “delapidare a banilor publici sau de amestec în procedurile judiciare, electorale sau alte proceduri publice au efecte negative serioase asupra intereselor naţionale ale Statelor Unite”.

Integral pe MediafaxComentarii

Tolo Initiativa Romania- loja de ambient, s-o lase mai moale..... Toti ong-istii astia post-decembristi, care mananca bani cu remorca de la bugetul intern dar si din finantari EXTERNE- sa ne mai lase cu "patriotardismul" lor infect!!!!! Cine sau ce e Departamentul de Stat, sponsorul Initiativelor ANTI-ROMANESTI????? Duca-se in departamentul mamii lor de scarbe si jigodii.... Tot aia au creat contra-cost a 5 milioane dolari Euromaidanul din Ucraina...etc

24 aprilie 2018 17:15

FBI-aiul Cine sunt golanii astia, care se autointituleaza "initiativa Romania" ? Listati numele golanilor, vom cunoaste astfel, pe curvele platite cu ora/ziua sa spurce Tara.

24 aprilie 2018 15:30

alupigus Nu vreti sa aveti o initiativa sa luati si la muie ?

24 aprilie 2018 14:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.