Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele Traian Băsescu a declarat astăzi, după întâlnirea cu preşedintele Consiliului European, Herman van Rompuy, că l-a informat despre intenţia părţii române privind revenirea, de la mijlocul anului, la nivelul salariilor de dinaintea reducerii cu 25%.

Băsescu a menţionat că va lua această măsură pentru a stimuli consumul.El a ad[ugat că a avut discuţii consistente cu Van Rompuy, una dintre teme fiind eforturile de relansare economică.

Traian Băsescu a spus că i-a prezentat preşedintelui Consiliului European măsurile pe care partea română vrea să le ia pentru încheierea anului cu creştere economică.

"Am prezentat intenţia ca de la mijlocul anului să revenim la salariile de dinaintea reducerii cu 25%, scopul fiind stimularea consumului şi respectarea unor angajamente asumate", a spus Băsescu.

El a menţionat că, potrivit acestor angajamente publice, diminuările de salarii au fost măsuri temporare.
Integral pe AdevărulComentarii

yukqbielmet C1nLTz mgujczkbptvq, [url=http://pctpbzszygdi.com/]pctpbzszygdi[/url], [link=http://opwfvamqgdnl.com/]opwfvamqgdnl[/link], http://jvteukirlshj.com/

28 august 2012 3:48

cetatean Baa,da banii furati inapoi !! De ar fi alegerile astea din 2 in 2 ani !

25 aprilie 2012 19:50

coiosu ce fatza de RETARDAT ai bai BETZIVULE... cine P U L A mea te mai crede... ???

25 aprilie 2012 16:16

dan NU TE MAI CREDEM. ESTI COMPROMIS TO-TAL.Am facut cea mai mare greseala cand te-am votat pe tine si pdl-ul.Acum, poti sa promiti ca ne dai si luna de pe cer, caci tot nu temai credem, te poti pune si in genunchi, ca tot nu mai prezinti incredere.

25 aprilie 2012 14:33

TITI VASLA Incerci sa ametesti electoratul cu mariri salariale,dar daca esti asa de bine intentionat cu TVA-ul cum ramane ? Est demagog.Boule !

25 aprilie 2012 14:22

blonda si piticu au fost masuri temporare da tu si vreo 20 la varf ati furat tot timpul matroz nesimtit. Niste puscariabili santeti da stati inca in libertate. Un MARE gunoi esti.

25 aprilie 2012 13:40

Reintregire pe dracu! Reintregirea puterii de cumparare, kiorule, aceea este adevarata reintregire! Poti sa maresti salariile si cu 50 la suta, daca dai drumul doar un pic la inflatie, razi sporurile si ajutoarele sociale, dar, mai ales, gatuiesti economia prin politici economice gresite si prin coruptie. Asemenea "mariri" echivaleaza cu deversarea unei cisterne de apa in nisipul Saharei.

25 aprilie 2012 13:10

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.