Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ducesa de Cambridge, soţia prinţului William al Marii Britanii, a fost externată luni seară din clinica londoneză în care a născut în cursul zilei un băiat, au anunţat reprezentanţii Palatului Kensington, citaţi de Reuters.

Prinţul William şi soţia lui au părăsit zâmbitori spitalul St. Mary din Londra, în timp îl purtau pe fiul nou-născut într-o scoică auto pentru bebeluşi. Cuplul princiar britanic i-au salutat pe numeroşii admiratori care s-au reunit în faţa clinicii londoneze, înainte de a pleca spre Palatul Kensington la bordul unui automobil Land Rover.

Bebeluşul, al treilea copil - şi al doilea fiu - al prinţului William şi al ducesei de Cambridge, a venit pe lume la ora 10:01 GMT şi a avut la naştere greutatea de 3,8 kilograme. Prinţul William a asistat la naştere, care a avut loc în clinica St. Mary din vestul Londrei, unde s-au născut şi primii doi copii ai cuplului princiar britanic - prinţul George şi prinţesa Charlotte.

"Alteţa Sa Regală şi bebeluşul se simt bine", a anunţat Palatul Kensington într-un comunicat.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.