Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministerul Transporturilor, prin Compania Națională de Administrare a Infrastructuri Rutiere, a emis autorizația de construcție pentru primii km din autostrada Comarnic-Brașov.

Constructorii autostrăzii Comarnic-Braşov, sector Râşnov – Cristian şi drum de legătură, în lungime 6,3 km (autostrada) + 3.7 km (drum naţional la 4 benzi cu separator median) au termen 6 luni pentru proiectare şi 24 luni pentru finalizarea lucrărilor, ne-a declarat Alin Șerbănescu, purtătorul de cuvânt al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Integral pe CapitalComentarii

o sa avem un cacat de unde pula mea bani!

24 aprilie 2018 0:04

exista fiinta mai imbecila decat acest v de la wc? mai v de la WC, francezii nu vor ca Daciile de la Pitesti sa ajunga mai repede in vest?

23 aprilie 2018 18:45

În 2020 vom avea primii km din autostrada Comarnic-Brașov Apoi m-am trezit. Bausem... Cu respect, Mihai Drojdier Tudose

23 aprilie 2018 18:43

v Astia au terminat coridorul IV Pan European, de s-au apucat de autostrada Brasov Comarnic? Sint convins ca acea autostrada era bine venita, chiar daca teoretic nu are traficul necesar, in toate zilele, dar dupa ce ne-am propus sa realizam coridorul IV Pan European, care leaga granita de vest cu Constanta, ne-am apucat de diverse tronsoane, nelegate intre ele. Nu stiu daca este adevarat, dar un prieten, mi-a spus stiind din surse sigure ca tocmai vesticii nu vor sa realizam Coridorul IV European (probabil sa nu fie legatura la portul Constanta si de la Dacia la granita)

23 aprilie 2018 17:26

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.