Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Captură neaşteptată a oamenilor legii de la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, din Timiş. Vameşii l-au prins ieri, în jurul orei 16.00, pe Ionelaş Cârpaci, capul mafiei imobiliare din Timişoara, care a fugit în Germania, în urmă cu aproape doi ani, după ce a primit o sentinţă definitivă prin care a fost condamnat la 7 ani şi două luni de închisoare cu executare. Între timp, Cârpaci şi-a luat numele de Ionel Sandner.

Reprezentanții Poliției de Frontieră au precizat, astăzi, într-un comunicat de presă că acesta era căutat pentru înşelăciune, fals privind identitatea sub forma complicităţii, participaţie improprie la săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu în formă continuată, instigare la fals material în înscrisuri oficiale sub formă continuată, instigare la uz de fals în formă continuată, uz de fals în formă continuată și folosirea instrumentelor oficiale false, în formă continuată. Ionelaş Cârpaci a fost dat în urmărire internaţională în data de 9 iunie 2016. Cârpaci, în vârstă de 52 de ani, se afla într-un Mercedes înmatriculat în Germania.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.