Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Sunt convins că tot scandalul și toate schimburile de replici legate de noutatea de la București privitoare la mutarea sediului Ambasadei României la Ierusalim au provocat destule zîmbete. Cu inițiativa asta ne-am detașat de celelalte țări ale lumii și tot cu ea ne-am dat și în stambă.

Liviu Dragnea și nu doar el, tot PSD-ul are o problemă enormă cu accesul la Washington. Eforturile sale de a se lipi la noua administrație, chiar dacă și prin intermediul unei mese de protocol, sunt cunoscute. Pe bună dreptate, au fost luate în bășcălie. Nu te alegi cu nimic de la o strîngere de mînă, cînd ai deranjat un viitor președinte la o masă. Mai degrabă pierzi, cum s-a și întîmplat cu Liviu Dragnea. Strînsul mîinii între două înghițituri a devenit prilej de bășcălie în România. Nimeni n-a căzut pe spate de la un asemenea pasager schimb de cuvinte.

Integral pe CotidianulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.