Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Un bărbat de 64 de ani, care era internat în Spitalul municipal "dr. Alexandru Simionescu" din Hunedoara, a murit după ce s-a aruncat în gol de la etajul cinci al unităţii medicale, a informat sâmbătă Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Hunedoara.

"În urma impactului cu solul, la scurt timp, victima a decedat. Nu sunt suspiciuni cu privire la comiterea unor infracţiuni. În continuare, se fac cercetări în acest caz", precizează IPJ Hunedoara.

Victima este din satul Uric, comuna Pui, judeţul Hunedoara şi nu este cunoscută ca fiind o persoană cu probleme psihice.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul Hunedoara 17 IISUS HRISTOS 17; H.UNED.OA.RA. H-Hristos, UNED-Dumnezeu, OA-Ordinea, RA-Rai. Ordinea din Rai a Lui Hristos Dumnezeu. Raiul e Creația unică care se înfăptuiește prin Duhul Sfînt după Casa-Icoană în care stau și faptele mele între anii 2004-2070 (Lumea văzută și nevăzută, Cosmosul infinit, Pămîntul și Adam cu Eva).

21 aprilie 2018 21:10

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.