Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Ministrul francez de externe, Jean-Yves le Drian, a acuzat vineri Rusia că blochează accesul inspectorilor Organizaţiei pentru Interzicerea Armelor Chimice (OIAC) în oraşul Douma de lângă Damasc, informează AFP.

"În acest moment, inspectorii OIAC încă nu au acces la locul atacului cu gaz de la Douma", a arătat Le Drian într-o declaraţie scrisă. El a pus amânarea pe seama intenţiei de a se pierde dovezile şi a cerut ca inspectorii internaţionali să fie primiţi imediat şi fără restricţii.

Integral pe AgerpresComentarii

Realizari P$D- preturile vorbesc. 0 km de autostrada Şi aş mai şi futte în cioc un POPO-copil (fără discriminare de BULAN-"gen", de rasă - prefer pigmentaţi-"refugiaţi" - sau de orientare-dezorientare, n.m.)!

21 aprilie 2018 23:01

Realizari P$D- preturile vorbesc. 0 km de autostrada M-as pisha pe un postac P$D.

21 aprilie 2018 19:05

De Gaule Ministrul francez de externe, Jean-Yves le Drian poate ne spune de ce Carrefour spala mezelurile expirate in Franta, le reambaleaza cu alt termen de garantie si le trimite in Romania......

21 aprilie 2018 2:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.