Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

După ce fratele său, Thomas Markle, a apărut în presă cu declarații denigratoare la adresa lui Meghan, susținând că aceasta își dorește dinadins să aibă faima și reputația Prințesei Diana, apare o altă voce care o susține pe fosta actriță.

Meghan are propria ei echipă de susținători la Hollywood. Actrița Priyanka Chopra este una dintre acele voci care o susțin vehement pe logodnica lui Harry, menționând că este o persoană ”purternică și cu spirit liber”, atât de necesară oamenilor de rând. ”Acest spirit liber, mereu cu zâmbetul pe buze, și-a găsit prințul, s-a îndrăgostit de el și a făcut ca lumea asta cinică să creadă din nou în basme.

Dar, mai mult de atât, Meghan este un influencer într-o lume care are nevoie disperată de o figură publică care să inspire. Meghan, stând umăr lângă umăr cu Harry, va fi o prințesă a oamenilor”, spune Priyanka despre buna ei prietenă, Meghan Markle, potrivit Daily Mail.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.