Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Sâmbătă, 21 aprilie 2018, de la ora 10:00, emisiunea TVR 2 „Mic dejun cu un campion” vă propune o „ediție de diamant”. Daniela Zeca Buzura se va afla într-un dialog emoționant și antrenant cu un martor al evenimentelor din ultimul veac, filozoful și eseistul Mihai Șora. Ediția va fi difuzată și duminică, de la ora 9:00, la TVR3.

„Apropiat de cel de-al 102-lea an al vieții sale, în anul primului nostru centenar, Mihai ȘORA vine să împartă cu noi câte ceva despre bucurie, noblețe, speranță și “împreunăfăptuire”. Și să ne privească în ochi. Cu aceiași ochi cu care i-a privit, ca de la egal la egal, pe marii săi prieteni: Mircea Eliade, Eugen Ionescu, Emil Cioran, în câteva clipe de splendoare și grație ale României”, a spus Daniela Zeca Buzura despre ediția de sâmbătă, 21 aprilie, pe care telespectatorii TVR 2 o pot urmări începând cu ora 10.00.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.