Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Primele animale oferite gratuit de Ministerul Agriculturii prin programul "Primul porc" au ajuns la un fermier din judeţul Dolj. Este vorba de 10 purcei de lapte din rasa Mangaliţa. Acum cântăresc puţin peste 20 de kilograme fiecare. Când vor ajunge la 130 de kilograme, jumătate vor fi sacrificaţi, iar ceilalţi vor rămâne în ferma proprietarului. Aceasta este una din condiţiile pe care trebuie să le respecte fermierii care vor să beneficieze de program. Autorităţile vor să încurajeze astfel creşterea şi consumul de carne de porc din această rasă, foarte sănătoasă, fără colesterol.

Integral pe Digi24Comentarii

Petre Deaceea Programul primul porc trebuie să se transforme în programul primii porci ai României, care toți porcii sunt în cocina parlamentului, toți grohăitori harnici care vac zarvă acolo pe lângă turma de boi și vaci care alcătuiește întregul grajd parlamentar. Iar de sfântul Ignat, o să-i facem șorici, hălci și cârnați, pateu, etc.

22 aprilie 2018 5:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.