Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Preşedintele PNL Ludovic Orban a părăsit vineri conferinţa de presă, după ce a fost întrebat în repetate rânduri despre locul său de muncă, în urma informaţiilor apărute în presă că ar avea un job la o firmă care are mai multe contracte cu statul.

"Nu vă dau niciun răspuns la întrebare. Este dreptul meu legal să am un venit şi să îmi câştig existenţa. Subiectul acestei conferinţe de presă este altul. Este dreptul dumneavoastră să întrebaţi şi al meu să nu răspund, în afară de ce v-am spus", a spus Ludovic Orban.

Integral pe MediafaxComentarii

Lingaul Pai nu ai venit de la Parlament si partid ,plus alte indemnizatii ??Zi baietica!!

21 aprilie 2018 17:04

Uta Asta a munci vreodata undeva ,ca ce face acum nu e munca e curvasarie !!

20 aprilie 2018 19:58

NOI Orban =betiv si trompeta ruginita, conectat la supt bani din Bugetul Statului, pe care-l spurca si-l injura birjareste ! Daca PNL-puturosul Orban este atat de "dastept", de ce nu-si castiga banii din afacerea proprie ?! Un golan...

20 aprilie 2018 19:30

profesionist la....distanta N-ai probleme de moralitate ? Pt ca esti direct...penal ?

20 aprilie 2018 18:28

Lute Cretin ,cretin ,cretin ,cretini ,creini ,cretini astia sunt pacat ca altii nu vor sa se bage,tineretul ce mai asteptat dar nu tot jeguri si javre ,totusi nu avem nici o speranta !!

20 aprilie 2018 18:05

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.