Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Două societăți din grupul feroviar al fraților Gruia Stoica și Vasile Didilă, Reloc Craiova și VFU Electroputere Pașcani, sunt anchetate de DNA Cluj de circa trei ani, dosarul fiind disjuns din cel trimis la instanță cu directori din CFR Călători și de la Remarul 16 Februarie Cluj. De dosarul disjuns nu s-a mai auzit nimic.

Reloc Craiova și Electroputere VFU Pașcani fac parte din grupul Grampet deținut de oamenii de afaceri Vasile Didilă și Gruia Stoica și sunt în război deschis cu Remarul 16 Februarie din Cluj-Napoca, după cum a povestit la Tribunalul Cluj fostul director comercial de la Reloc. Cele două societăți sunt anchetate în legătură cu fostul director de tracțiune din CFR Călători, Teodor Gavriș.

”Există indicii că în perioada decembrie 2013-2014, Gavriș Teodor ar fi săvârșit acte materiale repetate de spălare de bani, emițând facturi fiscale fictive în numele Blue Rev Power SRL București și încasând în contul bancar contravaloarea acestor facturi fiscale fictive.” arată procurorii DNA Cluj.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.