Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Deși sindicaliștii SANITAS din Olt nu au protestat în aceste zile în care colegii lor din toată țara au stat ore întregi în curtea spitalelor, sindicatul se pregătește de acum de grevă. Datele de până acum arată că lucrurile ar fi oarecum sub control doar la spitalul din Slatina, în schimb în județ s-a optat pentru nivelul minim al sporurilor, nefiind clar dacă se pot acorda sume compensatorii pentru infiermieri, îngrijitori și brancardieri.

Faptul că managerii spitalelor din Olt au luat decizia achitării salariilor aferente lunii martie înainte de Paște a ferit în această săptămână județul Olt de protestele personalului medical.

Integral pe Curierul NationalComentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul OLT 5 IISUS 5, MARIA 5, Ilie 5; Olt 4 Ilie 4; O.LT. O-Ordine, LT-Tișbitul. Ordinea lui Tișbitul.

20 aprilie 2018 16:09

alupigus Se pot jura aceste asistente ca niciodata nu vor mai cere spaga ca nesimtitele pentru orice serviciu la care pacientul are dreptul in mod legal ? Sunt unele care pur si simplu nu stau de vorba cu pacientul pana ce nu le pune cava consistent in buzunarul halatului , asistente sau infirmiere ! Si atunci , nu te apuca scarba la adresa lor ?

20 aprilie 2018 10:42

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.