Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

O casă expropriată, pentru care se aşteaptă o hotărâre de guvern pentru a fi demolată, blochează continuarea lucrărilor pe lotul 1 al Autostrăzii Sebeş-Turda, la un pod, pe o suprafaţă de circa 100 de metri, aceasta aflându-se pe traseul viitorului drum, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Directorul adjunct al firmei Impresa Pizzarotti, Eusebio Caretta, care construiteşte pe lotul 1 al autostrăzii Sebeş-Turda, de la Sebeş până după Alba Iulia, a declarat, corespondentului MEDIFAX, că o casă care a fost expropriată se află pe traseul autostrăzii şi blochează parţial lucrările pentru că încă nu poate fi demolată.

Integral pe MediafaxComentarii

COMUNISTU ' Din cate stiu, exista lege care spune ca, in interes national si strategic si, autostrada este de interes national si strategic, se pot fACE EXPROPRIERI, fara acordul expres al proprietarului, urmand ca despsagubirea sa se faca conform normelor republicane in vigoare ( referitor la cuantum). Ce se mai asteapata, confirmarea guvernamentala ca exista legea si ca se aplica?! Oare, respectivul " expropriat "este unul cu C...E mari , pana la pamant , si vrea sa obtina banii cat prentru doua vieti?

20 aprilie 2018 13:00

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.