Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Oricît de mult l-am criticat pe Klaus Iohannis, nu pot să nu recunosc importanța semnalului dat cu privire la beția modificărilor din legislație, din reglementările fiscale, din salarii și pensii, din funcționarea instituțiilor publice. PSD-ul s-a aventurat și se aventurează în tot soiul de proiecte și măsuri ce par a fi stoarse din imaginația lui Darius Vâlcov, iar nu ­dintr-un plan serios de guvernare, întocmit de specialiști. Aș zice că președintele ar fi trebuit mai de multă vreme să taxeze public această foame de improvizație a PSD-ului și să o sublinieze ca fiind nespus de periculoasă. Poziția sa mi se pare demnă de un președinte. Chiar surprinzătoare pentru adormeala care domnește la Cotroceni. De cînd a ajuns președintele României, Klaus Iohannis s-a limitat să atace premierul sau să încerce să sprijine în culise formarea unei alte majorități. Chiar a izbutit să ne ia fața cu acel guvern tehnocrat.

Integral pe CotidianulComentarii

Vasile ce sa " revoce" mai idiotule?

23 aprilie 2018 7:45

Postac hetero bolsevic in cur pupat Geniala sau nu, mutarea lui Dracne de ambasada il lasa pe Ghiolban fara o mutare pe care si-o dorea pentru sine ca intrare la nenea Trump si ca o proximitate mai apropiata (sic!) cu uratul ala mumos de Netanyahu. In lipsa deci de ceva mai bun, homo-ul cu pricina mizeaza pe gunoiul local Kiovesi, ramas pe capul romanilor din era Obama, a madamei Clinton si a propagandei sorosiste fara frontiere, scurtata de coada (speram ca si de cap cat mai curand!) la ea acasa.

22 aprilie 2018 11:31

Postac homo bolshevic depistat 20:19

22 aprilie 2018 9:28

Oau,oau, oau. DE-AIA NU REVOC! Pai statul bilateral are trii (trei) chicioare (picioare). Dacă mai tai unu (unul), pe Kiovesi (deci, una) si sufla un venticello (vântuleț), sau mai scap o beșină (bășină) băsesciană, mă răstorn cu curul in sus și coaiele testicovane (adică sterpe) în jos, cât de prezidoi (sau prezident0 oi fi eu!. Kiovesoaia e cheia de boltă a statului îmbârligat, încârligat și dat dracului, băi țărănoi romîni! Uitați-vă și voi la moaca mea malacă. Pe ea scrie „așa vre koyul me și vă bag în bijboaca mamii voastre de iobagi! E POHTA CE-AM POHTIT si pace, că n-o să las să mă cate vreun kakat de procuror la actele falsificate. Asta așe rămâne, poa să vă puneți voi în coor si-n lat. Strămoșul meu Ghitler și tușica Anghelika vegheaza in veci la asta

20 aprilie 2018 20:19

falsificatoru` de testamente De...frica bre ! De-aia nu revoca ! Pt ca....imediat , Lulutza ii scoate dosaru....neveste-si ! Punct !!!

20 aprilie 2018 18:26

Tariceanu, fiul statului masonic paralel Aici ai dreptate. Nistorescu a fost didntodeauna un boslhevic pestifelic.

20 aprilie 2018 15:25

Hopa! S-a trezit fostul colaborator și turnător al securității ceaușiste Cornel Nistorescu care se screme să ne lumineze cu întunericul. Bla, bla, bla, binomul trinomului statului lateral paralel care e condus ocul de George Soros își face de cap, bla, bla, bla. Băi excementule colaborator și turnător al securității lui Ceaușescu, acum te-ai trezit și tu din constiparea mintală în care te complaci să vomiți despre binomul trinomului? Te fut în gură până faci spume, morții mă-tii de nemernic!

20 aprilie 2018 0:36

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.