Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Călin Popescu Tăriceanu a contrazis, joi, PSD cu privire la Pilonul II de pensii. Șeful Senatului a declarat că “cei care doresc să treacă la Pilonul 1 sa facă opțiunea scrisă, ceilalți rămân la Pilonul 2”.

Declarația acestuia intră în contradicție cu ce a afirmat deja ministrul Finanțelor. Eugen Teodorovici a spus că cei care vor să rămână și la Pilonul II de pensii trebuie să facă o cerere expresă în acest sens, altfel vor trece automat la Pilonul I.

Integral pe Curierul NationalComentarii

COMUNISTU ' Am incercat sa aflu cine este idiotul care a scris articolul, dar nici pe Curierul National n-am gasit numele lui. Oricum, trebuie sa-i transmit sa-si scoata dopul din urechi. Intamplator,chiar am auzit in direct afirmatia ministrului Teodorovici care, a fost invers celor afirmate de dobitocul de mazgalitor de hartie sau ecran de PC/laptop sau mobil. A spus ca trecerea de la pilonul II la pilonul I se va face la optiunea deponentului si nu invers, ba mai mult ca se vor prezenta niste "strategii" ale pilonului I de pensionare, care ar putea motiva o migrare a deponentilor de la pilonul II catre pilonul I.

20 aprilie 2018 12:43

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.