Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

El este românul care a îngrozit Italia. I se spune „Pipăitorul din Bologna”. Ce le face italiencelor

Un bărbat român din Italia în vârstă de 30 de ani, Cezarin Tivadar, a fost arestat în urma unei agresiuni sexuale care a avut loc duminică dimineața, în jurul orei 6:00 la Bologna, împotriva unei tinere studente. Românul fusese acuzat și în 2014 de două abuzuri sexuale, fiind denumit atunci „Pipăitorul din Bologna” și a fost suspectat de alte episoade de acest gen, scrie Il Mattino, scrie rotalianul.ro.

În prezent, Tivadar ar fi agresat o tânără studentă în zorii zilei de duminică, în jurul orei 6 dimineața, pe aleea Santa Lucia din centrul istoric al orașului, la intrarea unui bloc, încercând să o violeze. Tânăra a reușit cu greu să scape din mâinile agresorului ei, refugiindu-se în apartamentul său și anunțând poliția. Anchetatorii l-au identificat pe Cezarin Tivadar în urma imaginilor surprinse de telecamerele din zona respectivă și l-au arestat aseară, miercuri, 18 aprilie.

„Am fost beat”, a declarat Cezarin Tivadar polițiștilor echipei mobile care l-au arestat. Românul ar fi explicat că simte un fel de impuls imprevizibil și nu se poate stăpâni la vederea fetelor pe care le întâlnește întâmplător pe stradă.


Comentarii

@ 19 aprilie 2018 19:57 Ți-e foame? Mă cac în gura ta ca să ți-o umplu! Mai du-te dracului de cretin habotnic îndobitocit!

20 aprilie 2018 0:50

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul FEM.EILE. 7/22 HRISTOS DUMNEZEU 7/22; FEM.EILE. FEM-Foame, EILE-Elie. Foamea lui Elie.

19 aprilie 2018 19:57

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.