Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Călin Popescu Tăriceanu i-a răspuns, joi, președintelui Klaus Iohannis, după ce șeful statului a anunțat că anumite prevederi sunt în avantajul celor care au funcții vremelnice în Parlament.

Șeful Senatului a spus că președintele nu a înțeles nimic din statul de drept.

„Parlamentul este singura instituție legiuitoare din România. Așa funcționează. Eu nu am avut o discuție cu domnul Iordache. Eu am făcut și contestație în Justiție pentru legalitatea ascultărilor telefonice. A fost folosită ca proba ilegală, nefiind constituțională. Am fost ascultat din 2008 permanent. Eu am fost singurul ascultat. Găsiți că este normal să îți fie ascultate telefoanele, eu cred ca nu. Președintele face o greșeală fundamentală dacă nu înțelege statul de drept. Necesitatea modificărilor este dată de necesitatea transpunerii deciziilor CCR. Nu intru în nicio polemică cu domnul președinte, că nu are niciun rost”, a spus Tăriceanu.


Comentarii

io insumi Parlamentul ESTE singurul indreptatit de Constitutie sa legifereze ! Sasu` nu are drept de initiativa legislativa, deci...."gura baih'!!!

20 aprilie 2018 11:44

v Daca lui Tariceanu i-au ascultat telefonul un an de zile si este liber, banuiesc ca nu a vorbit de nici o ilegalitate, ca altfel era de mult timp "ascuns". Vad ca in ultima perioada, tot se vorbeste de "penali". Daca ii dovedesc vinovati sa-i inchida, nu sa fie liberi. Cam citi ani ii trebuie "justitiei noastre" sa dovedeasca daca cineva este vinovat de ceva?

19 aprilie 2018 23:32

Gicu Tariceanu, daca ar fi "curat" nu l.ar deranja daca este sau nu ascultat telefonul lui.

19 aprilie 2018 20:36

bibicul Boul asta de Tariceanu vrea statul de DREPTI, ala comunist pe care-l stie

19 aprilie 2018 19:43

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.