Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Federaţia SANITAS va organiza joi, 26 aprilie, un miting în Bucureşti, urmat de o grevă de avertisment pe 7 mai, iar în data de 11 mai intenţionează să declanşeze o grevă generală în sistemul de sănătate şi asistenţă socială, se arată într-un comunicat de presă al sindicaliştilor remis, joi, AGERPRES.

'Începând de mâine, 20 aprilie, se definitivează şi se centralizează listele de semnături pentru declanşarea grevei generale. Toţi reprezentanţii organizaţiilor judeţene au arătat care sunt deficienţele aplicării legii salarizării în unităţile sanitare şi de asistenţă socială din teritoriu. Conform datelor salariale colectate până acum de la membrii de sindicat, există două categorii de angajaţi (medici şi asistenţi medicali) al căror salariu a crescut, în proporţii diferite, însă există cel puţin şapte categorii profesionale care pierd din venitul salarial lunar sume care ajung până la 1.300 lei', se arată în document.

Integral pe AgerpresComentarii

bricolescu jan Foarte bine! Sa se taie la plata ziua nelucrata. Daca fac greva genera - dati toti afara si inlocuiti. La ce meserie cunosc pot fi inlocuiti si de boschetari.

23 aprilie 2018 0:13

cordesc tot Facet greve! V-as da afara pe toti! Aveti sindicat bagavas pula in gura ca la pinguini.

22 aprilie 2018 22:14

Ion Ionescu Dragelor de la SANITAS, vetzi fi inamicii publici No.1 (alaturi de Soros,Multinatzionale,Bancile Comerciale,BNR si Statu Paralel)...Din cauza voastra va creste inflatzia, deficitul bugetar, se devalorizeaza leul...si cei mai grav cum sa-si faca Dragnea si PSD-ul lui mitingul de un milion de asistatzi sociali si pensionari daca SANITAS-ul e in greva generala si manifesta ptr scaderea salariilor...Cand D-na Prim-ministra ne-a interzis sa vorbim de scaderea salariilor ci numai de marirea lor...Si cum olteanca de Olgutza Vasilescu sa mai treaca prin Craiova sa vada finala Cupei Romaniei daca ditamai spitalul municipal e in greva....

22 aprilie 2018 12:06

Ciobanu Mircea Bai tarancilor evadate de la sate si care inca avetri pamant intre degete si sub unghii ,foste vanzatoare la aprozar care v-ai "facut" asistente ce vreti mai mult de 4500 lei/luna? Nu va ajung? Eu am 2500 lei/luna! Daca va spalati temeinic ma puteti cauta ciobanu.mircea@yahoo.com. Pot plati 30 lei pe normal,20 lei pe oral, supt curul 35 lei. O ora sex total 60 lei, o noapte (daca reusiti sa fugiti de acasa de langa gibonul numit de voi "sot") 100 Lei (sex total)

21 aprilie 2018 15:00

COMUNISTU ' Putzo-palmistelor, daca in unele unitati s-a putut, inseamna ca la voi e ceva putred. Ori atzi avut sporuri nemeritate, ori salarii neconforme cu grila de salarizare anterioara, ori management prost.

20 aprilie 2018 13:23

a lu` pigus Spontanelor repede la supt !!!

20 aprilie 2018 12:25

Intrebarea zilei I-auziti fa, voi alea cu doua clase mai mult ca trenu`, ce ...plm va trebuie ? Protestati ca sa va dea Statu mai multi bani decat unui profesor universitar, ori impotriva...Guvernului ? Haaaa....idioatelor ???

20 aprilie 2018 12:23

felix v-a dublat salariile! ca pula mea mai vreti? sa va dea afara!

19 aprilie 2018 22:18

nae, consilier local PSD de 14 ani Muie cadrelor medicale!

19 aprilie 2018 21:11

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.