Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele ANI, Horia Georgescu, spune că în prezent sunt verificaţi mai mulţi parlamentari şi funcţionari, în cazul cărora există suspiciuni că şi-au ascuns averile nejustificate în conturi din străinătate. Agenţia a demarat verificări în acest sens încă de anul trecut, dar nu a reuşit să finalizeze încă nici un dosar. Georgescu a explicat că procedurile în astfel de cazuri sunt foarte anevoioase, în condiţiile în care nu există mecanisme unitare, nici măcar la nivelul Uniunii Europene, prin care să poată fi soliticitate astfel de documente.

"Nu sunt doar parlamentari verificaţi de ANI, sunt şi funcţionari ai statului care au putere de decizie, să nu uităm că în comunităţile locale se gestionează zeci şi sute de milioane de euro", a precizat Georgescu luni seara la TVR.

Integral pe România LiberăComentarii

alice draga @nelu, este dupa-amiaza ! trezeste-te ! t basescu conduce tara de 8 ani - vaaaai ! -; din dec. 2009 o conduce absolut ! din 2010, soarta noastra, inclusiv a ta, dar macar tu ti-o meriti, este decisa de o gasca portocalie formata din tot felul de neaveniti, oportunisti, incapabili, impostori etc.; nu psd, nu pnl decid ! nu ei ar trebui sa ia masuri impotriva neprofesionalismului sau, mai rau, a complicitatii ! capisci ?

25 aprilie 2012 14:38

blonda chioru si piticu Acolo (in conturi straine) este cel putin 10% din pib-ul dvs anual stimatibili angajati, someri, pensionari elevi studenti... ANI e o forma fara fond, o cladire in care unii se fac ca prind firul scurgerilor de cash din RO. Tov mru ar face bine sa nu mai viseze 2% din pib in 2 luni si sa-l arunce pe blejnar de la icre de crap la cele negre pt nerealizarea planului!!! E rusinos stimabile mru. Poporul asta e saracit si scarbit de mafia politica a ultimilor 12 ani, dar inca nu santem prosti cu totii.

25 aprilie 2012 11:30

nelu ȘI MĂI @ alice ,este trimisă la nani de pesedeul hoțului suprem .Săracii funcționari încearcă să își justifice într-un fel sau altul existența pe acest pămînt .E NUMAI GREȘEALA LEGIUITORULUI CĂ E DE OCHII LUMI .După cum era certat și boldea că în școală a fost un dobitoc de nu a învățat să fure fără să lase urme .năstase intenționat prin lege cei de la ANI au prerogative limitate .Aici se vede arta hoților din psd în a legifera maculatură legislativă .Tot acum se vede ineficiența acestor legi .Însă ele au o eficiență însă în a secătui țara de orice ar duce la prosperitate .

25 aprilie 2012 10:37

alice ani mai spunea cu mult timp in urma acelasi lucru; si ?

25 aprilie 2012 9:08

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.