Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

"Sunt multe lucruri care ne apropie cu USR și sunt convins că vom găsi calea de a colabora", a afirmat joi liderul Mișcării România Împreună, Dacian Cioloș, într-un interviu la Adevărul. Întrebat de ce a ales să își facă propriul partid și nu să se înscrie în USR sau în PNL, Cioloș a răspuns că "Discuții au fost și cu PNL și cu USR. Nu mă interesează funcții, nu mă intresează să fiu într-un partid și să mă cert cu cineva ca să obțin funcții. Mi s-a părut că cel mai decent este a construi de la bază."

Dacian Cioloș a adăugat că "Mi-aș dori să văd că și aceste partide răspund mai mult la așteptările oamenilor care așteaptă un alt fel de politică. E important ca aceste partide să se uite mai mult la nevoile oamenilor și să le înțeleagă, și nu vorbim de o creștere de salarii pentru o anumită categorie."

Integral pe HotnewsComentarii

@ 19 aprilie 2018 13:46 Ai revenit spurcăciune cu comentariile tale de idiot debil? Tu, băi Paulus, sugi de la pula lui Putin, dar îți e rușine să recunoști, bolșevic debil ce ești. O să te fut în cur cu pula sfîntă a lui Liviu Dragea. Cu respect, (n.m., în traducere na muie en passant), sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul, prooroc sfînt cunoscut și ca Elia Tișbita.

20 aprilie 2018 4:50

Cel mai important lucru ce va uneste este TRADAREA !!!!!

19 aprilie 2018 19:08

v Ciolosica nu-si da deloc seama ca nu are nici o valoare? El nu-si da seama chiar daca va avea "colaborare cu USR si PNL, nu prea va avea colaborare cu Poporul Roman? Pacat ca este Ardelean.

19 aprilie 2018 16:42

Lingaul Mai ales circul si poate urinoterapia ,beuta buna !!

19 aprilie 2018 15:00

UP DATE: "Şi aici mă refer în special la reflexul de a suge EURO-poolla cu fermitate şi abnegaţie cu accentul pus (cu vârful limbii, n.m.) pe NUCEUL DUR - în dispreţul total al opiniilor şi valorilor euro-iobagilor auto-porecliţi şi "cetăţeni" din dotare!" a adăugat .individul cu mină de descreierat din poză ... Cu respect, "redacţia" HotPoollaFakeNews

19 aprilie 2018 13:46

Sf. euro-Doobitoc Iliuţă-Tibăşinuţă Directiva 211 CE / 2098, EURO-urina trebuie consumată în cantităţile prescrise de ISO 2001, bulangeria savează românia, etc.

19 aprilie 2018 13:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.