Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

După ce Răzvan Burleanu şi-a câştigat dreptul de a conduce Federaţia Română de Fotbal pentru încă patru ani, patronul FCSB, Gigi Becali, a anunţat că se va retrage din fotbal. Finanţatorul vicecampioanei a spus că în cursul zilei de joi va apărea şi comunicatul oficial prin care confirmă că a făcut un pas în spate.”Nu mă mai implic, nu mai am niciun fel de tangenţă. Vasile Geambazi va lua cheile de la mine. Atât timp cât se întâmplă ce se întâmplă în fotbal, când e votat un om ca Burleanu, eu nu mai am de-a face. Am luat această hotărâre. Mâine (n.r joi) apare comunicatul. Clubul va trimite la Federaţie şi la Ligă hotărârea mea, ca să nu mai fiu considerat factor de decizie la Steaua. Asta am decis, după ce a ieşit Burleanu preşedinte. Dacă vreţi este şi un protest, dacă ne comandă fotbalul feminin şi futsalul… Nu mai vreau să mă pronunţ şi să fac păcate. Un lucru este clar. E clar că (nr. - Răzvan Burleanu) a avut sprijin şi de la dânşii (n.r. - SRI). Eu spun ce am citit. E clar că s-a folosit şi de funcţie”, a spus Becali, la Antena 3.

Integral pe ProSportComentarii

alupigus Nu inteleg de ce cluburile adevarate de fotbal nu se retrag din mocirla lui Burleanu si nu-si formeaza o adevarata Federatie , reprezentata de cei ce fac performanta , nu de pizdarime si papitoi de sala !

19 aprilie 2018 11:45

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.