Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Domnul președinte Dragnea vrea, pe 19 mai, un miting cu fix un milion de oameni în București, în sprijinul familiei tradiționale. Pentru evitarea aglomerației, poate ar fi mai bine să-l țină pe stadionul de 12 milioane de euro din Alexandria; ar putea să stea și domnia sa comod, în mijlocul lojei de onoare, împreună cu iubițica tradițională sfertseculară, să n-o mai poarte prin soare și poluare.

Cum? Ziceți că stadionul ar avea 5.496 de scaune, și că n-are unde să încapă milionul domnului preșefdinte Dragnea? Eu zic că o să încapă, și mai rămân și scaune libere, iar stadionul va fi construit într-o lună, dacă dă un ordin domnul preșefdinte Dragnea.

Și pe urmă, de când cu inflația asta, ce mai e milionul în ziua de azi?

Credeți că nu vin neam un milion de inși, chiar dacă îi cheamă domnul preșefdinte Dragnea? Eu zic că vin, dacă se mai convoacă vreo trei milioane de mici și un milion-două de beri. Altfel, da, e cam greu să-l scoți la miting pe Mitică pentru a-i dărui convingerea fermă că e însurat de 14 ani cu Geanina, nu cu Fănică.

Integral pe RepublicaComentarii

@ 19 aprilie 2018 16:09 Băi nea Talmudule, matale de unde sugi? Că e indubitabil faptul că ești și matale sugaci, ce-i drept sugi de la răsărit și de la Moscova, de la Pravda citire. Nu te mai îmbățoșa, nu ești decât un sugaci nenorocit de zoaie moscovite râncede. Hai sictir!

20 aprilie 2018 0:43

Vasile pe astia suparati de aici o sa va f..ta dragnea in c.r la miting sa va dea exemplu!

19 aprilie 2018 18:23

Ion Vasilescu aDragnda si ai luiPSX-ISTI VOR UMPLE PIATZA Constitutziei de asistatzi sociali puturosi,de pensionari pe care i-a amagit ca le cresc pensiile si de functzionari din administratzia locala la ordinu primarilor PSX..Si noi prostii le platim transportu cu autocarele in Bucuresti... muncitzi prostilor si mamaligarilor sa va cheltuiasca PSD-istii taxele si impozitele..

19 aprilie 2018 18:06

@19 aprilie 2018 16:09 Ca sa postezi ar trebui sa cunosti o limba . Sa zicem limba romana. Tu esti un analfabet care habar n-ai cine este Soros, doar din ce-ai supt pe la unele tembeliziuni. Sa stii.... ca esti un anlafabet

19 aprilie 2018 16:40

Telectual autorele, supertelectualia fanii sai! Bravo, sugacilor! Dati-le dreacului de idei, injuratura si insulta sa fie vartoase! Asa ne invata democratia participativa a lui taica Soros. Ca sa fii participativ, trebuie sa arati ca existi, iar ca sa existi tre sa sti sa injuri si sa insulti de se parjoleste iarba,

19 aprilie 2018 16:09

nae2 Salut @alup(i)gus. Tu esti profesionist, dupa cum t-ai luat numele, asa ca te astept sa-mi sugi pula inca 14 ani ! Cu interes !

19 aprilie 2018 12:00

nae Salut @nae, consilir... , te astept sa-mi sugi pula inca 14 ani ! Cu interes !

19 aprilie 2018 11:32

alupigus Disertatie de psihopat !

19 aprilie 2018 11:23

nae, consilier local PSD de 14 ani CTP, un hetrosexual notoriu vandut Occidentului.

19 aprilie 2018 9:25

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.