Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Mihai Gâdea a prezentat la ”Sinteza Zilei” un document al Inspecției Judiciare, sesizată de jurnaliștii Antena 3.

Sesizarea a venit după ce în procesul acestora cu Laura Codruța Kovesi, DNA a solicitat toate documentele de la dosar, într-o vădită încercare de a intimida completul de judecată.

Inspecția Judiciară constată că solicitarea formulată în proces de către DNA în respectivele circumstanțe poate constitui o atingere a independenței magistraților și propune înaintarea raportului către CSM, spre analiză.

Mai multe, pe antena3.ro.


Comentarii

LUP ...kaka ce pute, este produsa si clocita de Johanis, Kovesi, Basescu, Lazarica fara frica, si ceilalti infractori dovediti, dar, care, spre nenorocirea Poporului Roman, nu se lasa dusi, din pozitiile de putere, pe care le ocupa ilegal ! Gasca lu' Johanis este chiar mai periculoasa decat aia din Coreea de Nord - campioni in violarea drepturilor omului.

19 aprilie 2018 7:51

Document? Analiză? Devastator? E numai ceva Anal, care mai și miroase a căcat putred! Antena 3 Ro e un site unde se propagă numai jurnalistică anală, care miroase îngrozitor.

19 aprilie 2018 5:03

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.