Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Update: Răzvan Burleanu a câștigat un nou mandat de președinte al FRF. Burleanu s-a impus clar, din primul tur, în fața lui Ionuț Lupescu, Marcel Pușcaș și Ilie Drăgan. Deşi numărătoarea voturilor nu s-a încheiat, membrii Comisiei de validare a voturilor propuşi de Burleanu i-au făcut semn că a strâns jumătate+1 din voturi şi a câştigat astfel alegerile încă din primul tur. De altfel, preşedintele FRF s-a şi îmbrăţişat cu apropiaţii săi şi au urlat de bucurie în momentul în care a fost anunţat că a câştigat.

RĂZVAN BURLEANU A CÂȘTIGAT ALEGERILE FRF:

Răzvan Burleanu - 168 de voturi
Ionuț Lupescu - 78 de voturi
Marcel Pușcaș - 8 voturi
Ilie Drăgan - 0 voturi

ALEGERI FRF. Adunarea Generală a Federaţiei Române de Fotbal (FRF), în care va fi ales preşedintele forului, a început, la ora 11.00, la Casa Fotbalului.

Alegerea preşedintelul FRF se va efectua prin vot secret, cu buletine de vot.


Comentarii

gica ,contra Cluburile nu au mai vrut reanfintarea "coperativei" si au ales un "minister "Cum o dai tot prost iese !!

19 aprilie 2018 1:55

@Cristi nu te imbata cu apa rece. daca la alegerile frf au participat oameni cat de cat scoliti, la alegerile parlamentare vor fi muuuult mai multi cei fara scoala, indobitociti de vuvuzelele din media aservita, asistati sociali care pot inclina balanta decisiv in favoarea ciumatilor rosii.

18 aprilie 2018 20:53

Cristi Rezultatul votului este urmare a intalnirii lui Lupescu cu dragnea. Lupescu a facut o mare greseala ca s-a intalnit cu dragnea si cu firea.Oamenii urasc psd-ul in asa fel incat cine se asociaza cu dragnea nu are decat de pierdut.Asta este un rezultat care arata adevaratul sondaj de opinie pentru alegerile politice ce urmeaza .psd-ul o sa piarda la fel cum a pierdut Lupescu.

18 aprilie 2018 17:13

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.