Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Simona Halep a criticat presa din România, în contextul relatărilor despre presupusa ei relație de dragoste, dar și pe tema unui alt subiect.

La plecarea spre Cluj pentru întâlnirea de Fed Cup, Simona a fost chestionată pe seama faptului că Horațiu Mălăele și George Mihăiță, care sunt în Cluj în aceste zile pentru a juca piesa „Fierarii” vor fi în tribună la duelul cu Elveţia. Se speculase că Simona, bună prietenă cu cei doi actori, le-ar fi făcut o invitaţie. Halep a răspuns, vizibil iritată.

„Presa din România inventează foarte multe poveşti. Și despre viața mea personală, şi despre acest lucru. Domnii au spectacol, eu n-am invitat special pe nimeni, dar sunt bineveniţi la orice meci de-al meu, aşa după cum bine ştiu”, a declarat Halep, citată de Digi Sport, pentru ca apoi să plece din faţa reporterilor.

Presa tabloidă, preluată de presa sportivă, a scris săptămâna trecută că Simona ar avea o relație cu un tânăr, Theo Paşa, informație dezmințită ulterior de acesta.

Integral pe CotidianulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.