Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Consulatul statului Chile de la Caracas a fost luat cu asalt luni de sute de venezueleni. după decizia Autorităţile de la Santiago de Chile au decis să acorde o viză specială pentru cei care dacă să fugă de "criza de democraţie" din ţara lor, relatează AFP, citat de Agerpres. Consulatul a fost însă închis luni. Aproximativ 400 de venezueleni s-au deplasat la consulat.

Preşedintele chilian Sebastian Pinera a anunţat la 8 aprilie că ţara sa va acorda o viză de "responsabilitate democratică" pentru venezuelenii care fug de "criza de democraţie" din ţara lor, condusă de preşedintele socialist Nicolas Maduro.

Luni, panoul afişat la poarta consulatului îi îndemna pe cei interesaţi spre site-ul Ministerului de Externe chilian pentru a afla ce trebuie să facă pentru a obţine o astfel de viză, care are o durată de un an şi poate fi reînnoită o dată, demersul trebuind să fie făcut online.

Integral pe CapitalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.