Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Gheorghe Hagi a declarat, pentru Digi 24, că se gândește să candideze la Președinția României și a afirmat, mai în glumă, mai în serios, că ar fi putut avea deja această funcție, dacă și-ar fi dorit-o. Dialogul dintre Hagi și jurnalistul care i-a luat interviul, pe tema unei eventuale funcții politice, a fost următorul:

"Vi s-au propus funcții?"

"Deocamdată nu, pentru că nu mi-am dorit. Întotdeauna mi-a plăcut să fac partea tehnică, niciodată nu mi-am dorit să fiu președinte. Probabil că dacă îmi doream, eram. Poate peste vreo 10 ani. Ne mai gândim".

Integral pe România LiberăComentarii

Hagi Nu stramba! Tu cu mustata (Dragnea)...

17 aprilie 2018 20:09

Dana Iliescu a fost presedinte, Constantinescu un presedinte mic, basescu un presedinte mai mic , Johanis un presedinte si mai mic, asta ne mai trebuie, un presedinte hagiut. Cred ca el se referea la presedinte de club sportiv.

17 aprilie 2018 18:18

v Hagii. poti candida la presedentia tarii, daca au fost alesi Ghiolbanis, Javra Ordinara, nu cred ca poti fi mai prost decit ei. Probabil vei fi sustinut de cei pasionati de fotbal care te-au apreciat.

17 aprilie 2018 16:28

PS Ai vazut cum e criticat pana si Iohannis, desi stapaneste foarte bine limba romana si in plus limba germana ( materna), iar lui Trump i-a demonstrat ca stie engleza mai bine decat el. Asa a zis media americana. Din cate stiu eu se descurca foarte bine si-n franceza. Vezi ce parere are Macron despre el.

17 aprilie 2018 12:15

solo Mai Hagi, eu nu zic ca tu nu ai fost foarte bun fotbalist. Probabil cel mai bun pe care l-a dat Romania. Numai ca, pentru a fi presedintele Romaniei mai trebuie sa stii sa vorbesti corect limba tarii tale. Din pacate tu nu te exprimi corect romaneste, ba faci chiar mari greseli, iar in alte limbi as avea mari indoieli ca ai putea sa spui mai multe lucruri decat cele legate de minge. Poate presedintele federatiei, desi aici l-am vazut pe Burleanu care le da clasa la toti candidatii. E departe chiar si de Lupescu, pe care-l simpatizez, dar si de Puscas pe care de asemenea il simpatizez. Succes la fotbal, mister Hagi!

17 aprilie 2018 12:10

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.