Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a precizat, luni seară, că a folosit formula "vom sesiza CCR", care nu este echivalentă cu "voi sesiza CCR", referindu-se la decizia de a ataca la Curtea Constituţională decizia lui Klaus Iohannis de a refuza revocarea Laurei Codruţa Kovesi de la conducerea DNA."Pentru cine crede ca stie, sau ar trebui sa stie, cartea constitutionalismului : "Vom sesiza CCR" nu este echivalent cu " voi sesiza CCR" !", a scris, luni seară, ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, pe Facebook.

Precizarea vine după ce Tudorel Toader a anunţat, pe Facebook, imediat după refuzul preşedintelui Klaus Iohannis de a o revoca pe Laura Codruţa Kovesi, că: "Vom sesiza Curtea Constituţională cu privire la refuzul Preşedintelui de revocare din funcţie a procurorului şef al DNA!".

Fostul preşedinte al Curţii Constituţionale a României, Augustin Zegrean, este de părere că povestea revocării procurorului şef al DNA s-a încheiat luni seara, după ce preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că nu o va revoca pe Codruţa Kovesi. Zegrean nu crede că Guvernul va sesiza CCR.

Integral pe GândulComentarii

alupigus Zegrean este un bashinisto-johannist de cacat care a savarsit una dintre cele mai grave erori ale CCR cand a dat "erata" la referendum ! El ar fi trebuit sa fie cercetat si condamnat ! Nu au dreptul asemenea lepre sa se pronunte ! Un fost jurist de "munca colectiva" , activist de partid! Rusinea Justitiei! Rivalizeaza asta cu profesorul ! Suntem de ras !

17 aprilie 2018 13:43

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.