Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Nicio surpriză în evoluţiile legate de cererea ministrului Justiţiei privind revocarea procurorului-şef DNA. Preşedintele a rămas consecvent primei sale declaraţii şi a respins solicitarea de revocare, ministrul Justiţiei a anunţat că va sesiza Curtea Constituţinală, iar Liviu Dragnea a declarat că guvernul îl va susţine pe Tudorel Toader şi va trimite sesizarea la CCR.

Care este elementul de noutate? Convocarea de către PSD a unui miting uriaş. Motivul oficial oferit de Liviu Dragnea, după şedinţa PSD, este că adunarea populară are ca scop susţinerea familei tradiţionale. Iată că adevăratul motiv este susţinerea în stradă a obiectivelor partidului legate de demiterea şefei DNA şi de modificarea legilor Justiţiei. Familia tradiţională este pretextul pentru adunarea cât mai multor oameni în piaţă pentru a da impresia unei forţe populare care ar susţine demersurile PSD.

Integral pe Adevărul