Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Sicriul cu trupul neînsufleţit al cântăreţei Ionela Prodan, care a murit luni seara, la vârsta de 70 de ani, va fi depus astazi la capela Cimitirului Bellu Ortodox. Dezvăluirea a fost făcută de o altă artistă îndrăgită, Elena Merişoreanu.Cântăreaţa de muzica populara a mai spus că Ionela Prodan va fi înmormântată într-un costum popular, pe care urmează să îl aleagă împreună cu Ana Maria Prodan.

"Sunt distrusă! Am auzit că a murit Ionela Prodan şi nu am crezut. Am vorbit cu Ana Maria şi mi-a confirmat. Eu am văzut-o în viaţă acum trei săptămâni, am fost la ea. O sa merg cu Ana să căutăm costumul popular, ca să o îmbrăcăm. Va fi depusă la Bellu. Nu-mi vine să cred! Mă doare sufletul, nu mai pot să vorbesc...Am atâtea amintiri cu ea, am ultimul ei CD pe care mi l-a dat. Am fost apropiată de ea. Dumnezeu să o ierte!", a declarat Elena Merişoreanu.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.