Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a precizat că luni a avut o întâlnire, de aproximativ 30 de minute, cu Liviu Dragnea în biroul acestuia din urmă de la Camera Deputaţilor, tema discuţiei fiind Codul administrativ.

"Am discutat despre Codul administrativ. A treia oară. Şi mai vorbim şi săptămâna viitoare. (...) Avem nevoie de o întâlnire între colegii noştri, cei care au făcut amendamente, de la noi şi ceilalţi care au lucrat pe acest subiect, fiindcă mai mult înseamnă în această formă trimisă de Guvern centralizare decât descentralizare şi nu putem accepta, nu putem vota în această formulă. Am discutat câteva principii care trebuie incluse în text prin amendamente. Nu vrem să treacă tacit de Senat, să vină în forma Guvernului la Cameră", a spus Kelemen Hunor la Palatul Parlamentului, întrebat despre ce a discutat cu Liviu Dragnea.

Integral pe România LiberăComentarii

Ionut Dragnea, fii atent, nu ne vinde iar ungurilor1 Romaina nu-i a ta!

17 aprilie 2018 0:02

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.