Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Poliţiştii brăileni au sancţionat peste 600 de abateri de la legislaţia rutieră în ultimele zile, pe primele locuri în topul contravenţiilor fiind viteza excesivă, depăşirile neregulamentare şi consumul de băuturi alcoolice.

În perioada 10-15 aprilie, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila au acţionat pe arterele rutiere din municipiu şi judeţ pentru combaterea producerii accidentelor rutiere grave, precum şi pentru constatarea de contravenţii şi infracţiuni rutiere. În urma activităţilor din teren, poliţiştii rutieri au constatat peste 600 de abateri de la legislaţia rutieră, reţinând 63 de permise şi certificate de înmatriculare.

Integral pe AdevărulComentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul BRĂILA 15 Dumnezeu 15; Brăila 11 Hristos 11, Maria 11,Tișbitul 11; B.RĂI.LA. BLA-Bal, RĂI-Rai. Balul din Rai. Balul din Casa Raiului în care stau și care se desfășoară între anii 2004-2070.

16 aprilie 2018 19:43

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.