Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele Klaus Iohannis a decis să nu o revoce din funcție pe Laura Codruța Kovesi de la conducerea Direcției Naționale Anticorupție. Astfel, șeful statului nu dă curs propunerii formulate de ministrul Justiției, Tudorel Toader.

„Avizul CSM, însă, a ajuns la o cu totul altă concluzie decât așa-zisul Raport al domnului ministru. Avizul CSM a fost unul negativ. Prin rolul constituțional al CSM, de garant al independenței Justiției, acest aviz nu poate fi tratat ca simplu element facultativ, adițional, chiar dacă avizul nu obligă, el în niciun caz nu poate fi ignorat”, a declarat Klaus Iohannis.

Integral pe Digi24Comentarii

Loghin Securistii nu se (te)lasa bai vrajeala..... Nimeni nu e mai presus de Lege zice Constitutia Romaniei.... De ce o procuroare vanduta exteriorului - care v-a pus si pe Base si pe tine, presedinti, ar fi mai presus de Lege????

18 aprilie 2018 15:40

BBC Ai facut foarte bine. Cu aceasta miscare ai sanse mari sa fii reales presedinte. Desi nu fac parte din niciun partid, am sa te votez si o sa-i conving si pe alti romani cinstiti din afara tarii si din strainatat. Bine le faci borfasilor. Aceasta sleahta de politicieni nu se gandeste decat la doua lucruri: cum sa fure cat mai mult si cum sa faca sa scape de inchisoare daca sunt prinsi. Un cor ( mic pentru ca e cam acelas) de postaci se arata aici, ca-n fata lumii le-ar fi rusine, caci si ei sunt hoti. De aceea ei simpatizeaza cu niste indivizi certati cu legea, carora nu le place ordinea, disciplina, onoarea, asa cum se vede la individul care ne suge tulumba si ne da limbi in kur in fiecare zi de cateva ori . Ala este alupigus$v, cainele analfabet zis calin, salgean care nu-si vede voiitorul nepotului si ceilalti.

17 aprilie 2018 12:27

Dr.Houoooooooo Sasu-si apara doar...pielea lui si a nevestei ! Oricum ar fi, pt ca se preocupa mult mai mult de ..."ce zice strainatatea" si... nu de faptul ca s-a incalcat flagrant Constitutia, NU MAI ESTE PRESEDINTELE ROMANIEI ! HUOOOO..!!!! DEMISIA !!!

17 aprilie 2018 11:29

Urmare evenimentelor, era de așteptat Nazistul, vânzătorul de copii, falsificatorul de acte, hoțul de case = PREȘEDINTELE de la Cotroceni - Klaus Iohannis, mai întâi s-a consultat cu ”mai marele cancelarii occidentale”, Laura Kurveși a fost instruita de către grupuri de interese, externe interesului națiunii române, iar într-un final Iohannis a ”citit ceea ce era scris de către alții. Asta este posibil doar într-o țară de mâna a III -a . Suntem o colonie mizerabilă. Iohannis este ”catalizatorul” DESTRĂMĂRII STANULUI NAȚINOL ȘI UNITAR ROMÂN !!!!

17 aprilie 2018 9:41

Pute a bolshevic pestifelic 6:58, 8:40

17 aprilie 2018 9:21

Trump Sluga la straini, au venit cativa ambasadori straini i-au spus ce are de facut si Ghiolbanis yes-man a executat, nu a fost vreo surpriza!!

17 aprilie 2018 8:40

Pute Isi tine protejata in brate ,a devenit primul jurist al tarii ,altfel se umbla la dosarelul cu casele .

17 aprilie 2018 6:58

Pute Isi tine protejata in brate ,a devenit primul jurist al tarii ,altfel se umbla la dosarelul cu casele .

17 aprilie 2018 6:58

Secundum artem! Orice demitere a unui funcționar al statului trebuie să aibă un temei bine determinat și documentat, care demitere trebuie susținută de instituția statului din care acel funcționar face parte. CSM a dat un aviz negativ demiterii lui Kovesi, iar CSM atât ca instituție cât și ca aviz dat despre madam Kovesi are o mare greutate în stabilirea celei mai bune măsuri care se impune în această chestiune. Gargara și grohăiala PSD-ului și a tuturor celor certați cu legea NU are nici o valoare, e numai o mare murdărie infectă folosită de partidul bolșevicilor împuțiți pentru a schilodi justiția care e și așa mult prea impotentă în fața fărădelegilor săvârșite de către leprele politice.

16 aprilie 2018 23:44

v Aceasta miscare era previzibila, acuma urmeaza sa vedem urmatoarea miscare. Nu-mi place sa fac supozitii, dar cred ca Ghiolbanis va trage de timp, cit poate. Daca PM, nu va cere suspendarea lui Ghiolbanis, inseamna ca amindoi au "pile" foarte mari si foarte bune.

16 aprilie 2018 23:10

alupigus Demisia presedinte etnic german tradator de interese nationale , hot notoriu de case, derbedeu politic !!!

16 aprilie 2018 22:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.