Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

PNL va sesiza la Curtea Constituţională mai multe acte normative emise de Guvern, a anunţat liderul liberalilor, Ludovic Orban, luni, la finalul şedinţei Biroului Executiv al formaţiunii.

"Am mandatat comisia juridică a PNL ca până săptămâna viitoare să pregătească sesizările de neconstituţionalitate către Curtea Constituţională privind mai multe acte normative - Ordonanţa 4 privind supraimpozitarea contractelor part-time, Ordonanţa 60 prin care au fost supraimpozitate companiile cu peste 100 de angajaţi pentru procentul de 4% de persoane cu dizabilităţi pe care ar fi trebuit să le angajeze, Ordonanţa 79 privind bulversarea fiscală, Ordonanţa 82, a cărei principală măsură a fost aceea de a reduce de la 5,1% la 3,75% procentul de contribuţie la Pilonul II de pensii. Aceste patru acte normative am luat decizia de a le ataca la Curtea Constituţională", a explicat Orban.

Integral pe AgerpresComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.