Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a comentat, luni, răspunsul preşedintelui Comisiei Europene, Jean Claude Junker, potrivit căruia Executivul de la Bruxelles nu s-a amestecat în gestionarea unor cazuri individuale de corupţie din România, Dragnea subliniind însă că "faptul rămâne", respectiv "date care nu trebuiau să fie cerute au fost cerute şi au fost şi furnizate".

"Eu am văzut în acea scrisoare că se cunoaşte faptul că au fost cerute acele date. Interpretarea şi argumentarea sau modul cum este privită această acţiune este decizia dumnealor, dar faptul rămâne, şi anume că acele date care nu trebuiau să fie cerute au fost cerute şi au fost şi furnizate. Faptul rămâne", a declarat Dragnea la Palatul Parlamentului.

Integral pe AgerpresComentarii

Ion Vasile Frica-i mare, d-nu Dragnea ca la urmatorul Raport MCV vor fi cerute date despre condamnarile tale in dosarele pe care le ai...Hai ca poate in dosaru cu salariatele de la protectzia copilului ce au muncit ptr PSD-ul Teleormanean mai scapi ca te ajuta partidu dar in cel sesizat de OLAF nu cred ca scapi...Asa ca fatzi deja actele de azil politic in Costa Rica...Dar voi PSd-istii preferatzi Serbia sau Maxagascar...Fi prevezator...ca la furat te pricepi...

16 aprilie 2018 17:38

v Are mare dreptate d-l Dragnea, dar vad ca nu se intimpla nimic. Noi avem niste "oficiali" buni de cirpe de sters, deoarece astora din vest li se filfiie de dovezile noastre si orice am zice si face ei o tin pe a lor cu seninatate, cu toate dovezile dezvaluite si acceptate de ei ca nu sint "masluite".

16 aprilie 2018 17:06

John Datele au fost cerute dar nu trebuiau cerute , asa ca noi le-am trimis . Si eu trebuia sa declar de unde am bani de casa cu piscina si 2 miliarde de euro furati , dar nu am declarat nimic. Si tot asa am facut cu un creion o schita pe o bucata de hartie , ca vom face 1000 de km de autostrada , dar n-am facut pentru ca am furat banii. Sunt papagalul Teleormanului, cu mustata, dar ce mai conteaza , cand vad cati prosti ma voteaza nu mai pot de bucurie.

16 aprilie 2018 16:41

Ionut Si ce faceti? Doar constatati?

16 aprilie 2018 16:28

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.